Instandhouding & service

Instandhouding & service

PREMIUM liften houdt uw installaties perfect in stand door ouderwets goede service. Onze gestructureerde systematiek garandeert uw gewenst resultaat

Interesse in de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee

PREMIUM liften daagt de status quo uit. Met een jonge, verfrissende, heldere filosofie en aanpak, gebruikmakend van de modernste stand der techniek en communicatie middelen. Maar wel één van de oude stempel. Vakkundig, door lift- en roltrapspecialisten uitgevoerde onderhouds-, reparatie- en moderniseringswerkzaamheden. Ouderwets goed en gedegen, zoals het hoort. Bij PREMIUM liften staan uw lift- en roltrapinstallaties ook weer centraal.

eu osha

Volgens het Europees Agentschap voor veiligheid en gezondheid op het werk is regelmatig onderhoud essentieel om apparatuur, machines en de werkomgeving veilig en betrouwbaar te houden. Onvoldoende of gebrekkig onderhoud kan leiden tot gevaarlijke situaties, ongelukken en gezondheidsproblemen.

Goed en gedegen technisch onderhoud betekent bij PREMIUM liften het uitvoeren, door lift- of roltrapspecialisten, van een aantal van te voren overeengekomen (werkelijke) onderhoudsbeurten die evenredig over het jaar zijn verspreid. Het aantal onderhoudsbeurten is afhankelijk van de leeftijd, de conditie, de omgeving en het gebruik – bijvoorbeeld het aantal ritten – van de installatie. PREMIUM liften maakt naast de jarenlange ervaring en expertise van onze onderhoudsmonteurs ook gebruik van duidelijke procedures en instructies. Risico inventarisatie en evaluatie van uw installaties(s) alsmede product gerelateerde onderhoudsinstructies, check- en meetlijsten. Dit noemt men aantoonbare kwaliteit. PREMIUM liften waarborgt het goed en veilig functioneren alsmede de conditie van uw installatie. Hierdoor wordt de duurzaamheid van uw installatie verhoogd. De kosten van het onderhoud door PREMIUM liften uitgevoerd worden zodoende als waarde toegevoegd aan uw installatie.

Indien PREMIUM liften uw installatie in onderhoud neemt, dan krijgt u te maken met onze gestructureerde systematiek.  Deze omvat o.a.:

  • Nul-meting (schouwing) van uw installatie brengt uw installatie in kaart (technische opname op basis van bijvoorbeeld de NEN 2767 en bijbehorende MJOP/B, inclusief een Risico Inventarisatie en Evaluatie).
  • Nul-beurt, brengt uw installatie op PREMIUM liften kwaliteitsniveau (service, schoonmaakbeurt en afhandeling openstaande keuringspunten).
  • Installatie specifieke onderhoudsinstructies met product specifieke check- en meetlijsten conform NEN-EN13015.

PREMIUM liften heeft de kennis in huis om alle merken en typen liften en roltrappen te onderhouden, zoals Otis, KONE, Schindler, thyssenkrupp, Mitsubishi, Orona en installaties bestaande uit vrij op de markt verkrijgbare componenten.

Lift mee….. met onze gestructureerde systematiek. Gegarandeerd goed startpunt en consequent en gedegen uitvoering. Effectiviteit gegarandeerd en duurzaamheid verhoogd!

Onderhoud: wat doet PREMIUM liften om mijn installaties in stand te houden?

Welk onderhoudscontract u ook kiest, PREMIUM liften zorgt voor goed gedegen preventief en correctief onderhoud tegen een scherpe prijs.

U bent op zoek naar personen die:

  • echt naar u luisteren en relevante informatie tijdig met u communiceren;
  • de rol van het verticaal transport bij uw dagelijkse activiteiten begrijpen en het functioneren ervan willen ondersteunen en verbeteren;
  • met u willen samenwerken om uw doelstellingen te realiseren.

Deze personen werken bij PREMIUM liften.

Om uw wensen goed ik kaart te brengen hanteert PREMIUM liften een modulair contract type.