Organisatie

PREMIUM is een landelijk opererend liftbedrijf. PREMIUM is in staat ieder type liftinstallatie te onderhouden. Door een combinatie van jarenlange ervaring en een frisse kijk op het begrip service, zijn wij in staat om aan al uw wensen op het gebied van lifttechniek te voldoen. Een oplossing bij PREMIUM staat daarnaast ook voor een prettige samenwerking, waarbij PREMIUM doet wat het u belooft!

Door jarenlange ervaring te combineren in een jong en fris bedrijf is in 2011 een bedrijf ontstaan waar voor ieder soort klant de gewenste service geboden kan worden. Het begrip service wordt organisatie breed uitgedragen, van de afdeling financiën tot aan de uitstekende technische uitvoerende kant, de klant staat bij ons weer op nummer één en een prettige samenwerking is hierbij zeker een van de belangrijkste uitgangspunten!

Naast het onderhouden, repareren en moderniseren van liften zijn we sinds 4 jaar ook actief in het leveren en monteren van nieuwe liften. We leveren standaard installaties maar ook prachtige oplossingen voor o.a. woningbouwverenigingen en speciale liften voor zorg en industrie, altijd geheel samengesteld uit marktvrije componenten en conform de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

PREMIUM Liften hanteert de slogan NEXT LEVEL SERVICE. Next level service is de absolute top in dienstverlening willen zijn, en dat niet alleen zeggen maar ook doen. Service waarbij je 24/7 je klanten kunt bedienen, hier goed over communiceert, veel technische kennis inbrengt en dit alles met betrokken medewerkers.

Middels een zeer goed georganiseerd 24/7 service organisatie zijn wij in staat om 24/7 de service te verlenen die onze klanten verdienen. Buiten de reguliere kantoortijden zijn er zowel technische specialisten als ondersteunende collega’s bereikbaar om aan de servicevraag te kunnen voldoen.

Ook vinden wij het belangrijk dat wij afspraken ook waarmaken en dat hier goed over gecommuniceerd wordt met alle betrokkenen: “Doe wat je zegt en zeg wat je doet!”

Daarnaast beschikt PREMIUM over enorm veel technische kennis en een bijbehorend systeem waarin deze kennis gedeeld en verdeeld wordt. Zo wordt er momenteel een intern opleidingscentrum gecreëerd.

Het doel is om PREMIUM Liften de absolute top in serviceverlening en lifttechniek te laten zijn. Dit moet duidelijk zijn uit de grote betrokkenheid van alle medewerkers en de passie waarmee zij hun werkzaamheden uitvoeren bij onze klanten en diens installaties om dit doel te realiseren. Door dit enthousiasme en deze passie uit te breiden met gedegen kennis en kunde ontstaat de ideale partner op het gebied van lifttechniek.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Voor meer informatie over PREMIUM Liften, service en onderhoud kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of telefonisch. Wij helpen u graag!

Hoe kunnen we u van dienst zijn?