Nieuwe liften

Afspraak = Afspraak

PREMIUM Liften ontwerpt in eigen beheer liftinstallaties. Wij gebruiken uitsluitend vrij op de markt verkrijgbare A-componenten. Deze combinatie zorgt dat wij altijd de laatste ontwikkelingen in techniek volgen, zowel in duurzaamheid/levensduur als in kwaliteit/comfort. Wij leveren daarmee de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

“De technische levensduur van de door PREMIUM ontworpen liften is geborgd.”

Afspraak is afspraak
Experts in techniek

Experts in Techniek

PREMIUM Liften onderscheidt zich in de Nederlandse liften nieuwbouw-markt door het in eigen huis kunnen ontwerpen van liften in elke vorm, design, maat en hefvermogen. Ook speciale
toepassingen zijn mogelijk, te denken valt aan bijvoorbeeld cleanroomliften of het automatisch laden van liften met Automated Guided Vehicles.

“Wij kunnen maken wat u nodig heeft.”

24/7 Service

PREMIUM Liften worden met de grootste toewijding geïnstalleerd en in bedrijf genomen. De montage kan afhankelijk van uw wensen of interne processen gepland worden op het moment dat het u uitkomt en de minimale overlast oplevert. Uiteraard is uw contactpersoon persoonlijk bereikbaar wanneer er vragen of wensen zijn.

Plaatsing nieuwe lift
Experts in techniek

“Wij installeren uw lift wanneer het u uitkomt.”

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Voor meer informatie over PREMIUM Liften, service en onderhoud kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of telefonisch. Wij helpen u graag!

Hoe kunnen we u van dienst zijn?