Wat is belangrijk

Wat is voor u als opdrachtgever belangrijk?

Staat u er wel eens bij stil dat uw installatie stil zou kunnen staan. Als het goed is niet!

U bent eigenaar of beheerder van een gebouw en u heeft één of meerdere lift- en/of roltrap-installaties. Maar eigenlijk heeft u er niets mee. De installatie moet het gewoon doen. Betrouwbaar zijn. Personen en of goederen veilig van A naar B vervoeren. Tot in lengte van dagen. Zonder dat u erbij stil staat dat een installatie stil zou kunnen staan. Zorgeloos en zonder bijkomende onaangename verrassingen. Niet van de gebruikers (die melden dat de lift het niet goed doet), niet van de keurende instanties (die keuringspunten noteren) noch van de onderhoudsfirma’s (die haar contractuele verplichtingen niet nakomen en u belasten met niet gebudgetteerde kosten).

Maar is dit daadwerkelijk ook uw ervaring? Wordt uw installatie goed onderhouden? Is uw installatie in een goede staat en conditie? Wordt uw installatie schoongemaakt en schoongehouden? Is uw installatie goed afgesteld? Weet u zeker dat uw liften of roltrappen veilig, betrouwbaar en duurzaam zijn? Is uw lift of roltrap in goede handen? Zijn de gebruikers van uw liften of roltrappen tevreden? Bent ù tevreden? En hoe is de dienstverlening naar u toe? Wordt alles conform afspraak ook uitgevoerd en heeft u hier ook inzicht in? Wordt u hierover proactief geïnformeerd? Heeft u hier vertrouwen in? Wordt u totaal ontzorgd?

Interesse in de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee

Contact

  Uw naam

  Uw email

  Uw Telefoonnummer

  Uw bericht

  Vragenlijst

  Download nu de onderstaande vragenlijst. Indien u 1 of 2 zaken aankruist, dan adviseren wij u om eens contact op te nemen met uw onderhoudsbedrijf. Indien u meer dan 2 problemen heeft aangekruist dan bent u toe aan de zorgeloos en verrassend goede service van PREMIUM liften.

  open ogen