Liften

Liften

Als eigenaar (bijvoorbeeld een VvE) van een liftinstallatie bent u wettelijk verplicht om uw lift of liften te onderhouden. Laat u dit goed en regelmatig doen? Dan gaan onderdelen gaan langer mee en bespaart u op de onderhoudskosten. En misschien nog wel belangrijker: goed onderhoud aan een lift zorgt voor beduidend minder storingen en een hogere beschikbaarheid.

Interesse in de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee

Periodiek onderhoud liften:
Regelmatig onderhoud aan uw liften zorgt voor lagere onderhoudskosten. Welk onderhoudscontract precies geschikt is voor uw liften, hangt af onder andere van hoe vaak de liften worden gebruikt en hoe vaak er liftstoringen zijn. PREMIUM liften biedt een modulair onderhoudscontract aan, waarbij u naast goed gedegen preventief onderhoud, minimaal 2 beurten per jaar en evenredig verspreid, kunt kiezen in een aantal diensten. Te denken valt aan het risicoafkopen van het vervangen van aan slijtage onderhevige onderdelen.

Merkonafhankelijk onderhoud liften:
Wij werken met alle merken en typen liften. Van de liften die wij in onderhoud hebben, hebben wij veel van de belangrijkste onderdelen op voorraad. Zoals slijtagegevoelige liftonderdelen en onderdelen met een lange levertijd. Hierdoor krijgen wij stilstaande liften heel snel weer in beweging.

Snelle service bij liftstoringen:
Wij zijn altijd bereikbaar, 24 uur per dag. Dus doet een lift het een keer niet? Dan kunt u ons meteen bellen. Wij werken door heel Nederland, er is altijd heel snel een deskundige monteur aanwezig om de storing te verhelpen.

Offerte aanvragen voor onderhoud van liften:
U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor onderhoud aan uw liften. Dan hoort u van ons welk onderhoudscontract het beste past bij uw situatie. Goed liftonderhoud is al mogelijk vanaf € 305,- per jaar.

Liften van Lokaliften