Doelgroepen

PREMIUM liften werkt samen met een aantal doelgroepen

PREMIUM liften bedient alle marktsegmenten in Nederland o.a.

  • Woningen (privé woningen, VvE, Woningcorporaties en Woningbouwverenigingen)
  • Kantoren
  • Zorg
  • Retail
  • Industrie

PREMIUM liften zorgt ervoor dat de gebruikers gebruik kunnen maken van een immer en altijd goed functionerende, veilige en betrouwbare lift of roltrap. Gebruikers willen instappen, zich over een of meerdere verdiepingen veilig en comfortabel laten verplaatsen en weer (onbewust) tevreden uitstappen. 

Als eigenaar of beheerder van een gebouw heeft u één of meerdere lift- en/of roltrap-installaties. Maar eigenlijk heeft u er niets mee. De installatie moet het gewoon doen en uw primaire proces (uw dagelijkse gang van zaken) functioneel ondersteunen. Betrouwbaar zijn. Personen en of goederen veilig van A naar B vervoeren. Tot in lengte van dagen. Zorgeloos en zonder bijkomende onaangename verrassingen. Niet van de gebruikers, niet van de onderhoudsfirma, noch van de keurende instantie. En daar zorgt PREMIUM liften voor.

Interesse in de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee

Woningen

Woningen

PREMIUM liften heeft een groot aantal installaties onder contract in woningen. Veel Verenigingen van Eigenaren of hun beheerders hebben hun liften toevertrouwd aan de diensten van PREMIUM liften. Daarnaast werken wij ook samen met een groot aantal woningbouw corporaties waarvoor wij grote aantallen installaties instandhouden en door middel van een meerjarenonderhoudsbegroting en groot onderhoud moderniseren. Hierdoor hebben wij veel ervaring met de specifieke wensen van de eigenaren, beheerders en hun installatie gebruikers.

Kantoren

PREMIUM liften is toonaangevend in de kantoren sector in Nederland. Institutionele beleggers en hun vastgoed beheerders vertrouwen het dagelijks en groot onderhoud toe aan de professionele dienstverlening van PREMIUM liften. Daarnaast onderhoudt PREMIUM liften ook de installaties van bedrijfspanden en kleinere kantoren. Hierdoor hebben wij veel ervaring met de specifieke wensen van de kantoor en vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders en hun installatie gebruikers (personeel, bezoekers e.d.)

Kantoren
Zorg

Zorg

PREMIUM liften is huisleverancier van een diversiteit aan zorgverleners, waaronder huisarts-, tandarts-, fysiotherapie praktijken. Daarnaast levert PREMIUM liften haar diensten aan ziekenhuizen, klinieken en verpleeginrichtingen. PREMIUM liften kent de uitdagingen in de zorg en zorgt mede voor betaalbare dienstverleningen. Lage onderhouds- en exploitatiekosten en een hoge beschikbaarheid van de installaties zijn essentieel. PREMIUM liften is hier goed op ingericht. Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn met de specifieke wensen en die van uw installatie gebruikers (personeel, patiënten, bezoekers e.d.).

Retail

PREMIUM liften bedient een aantal winkels en winkelcentra. PREMIUM liften is gewent om op aparte tijden (wanneer de winkels gesloten zijn) haar werkzaamheden doeltreffend uit te voeren. Beschikbaarheid van de installaties gedurende openingstijden is essentieel. PREMIUM liften kent de uitdagingen in de retail en zorgt mede voor betaalbare dienstverleningen. Lage onderhouds- en exploitatiekosten en een hoge beschikbaarheid van de installaties zijn essentieel. PREMIUM liften is hier goed op ingericht. Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn met de specifieke wensen en die van uw installatie gebruikers (klanten).

Retail
Industrie

Industrie

PREMIUM liften onderhoudt een aantal installaties in productie centra. Deze installaties maken onderdeel van een 24 uur productiebedrijf. Hoge beschikbaarheid van de installaties is essentieel. PREMIUM liften kent de uitdagingen in de productie en zorgt voor een snelle dienstverleningen. Lage onderhouds- en exploitatiekosten en een hoge beschikbaarheid van de installaties zijn essentieel. PREMIUM liften is hier goed op ingericht. Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn met de specifieke wensen en die van uw installatie productie gebruikers.