Modernisering

Modernisering: waarom zou ik mijn installatie laten
moderniseren door PREMIUM liften?

Fabrikant onafhankelijke, vrij op de markt verkrijgbare, kwaliteitscomponenten vergroten uw flexibiliteit en verlagen uw
kosten en afhankelijkheid.

Interesse in de mogelijkheden?

Wij denken graag met u mee

Waarom moderniseren?

Er komt een tijd dat uw installatie niet meer optimaal in stand gehouden kan worden. Veiligheid of bedrijfszekerheid komen in het geding. Er zijn drie hoofdredenen om te moderniseren, u wilt:

  1. uw installatie naar de huidige stand der techniek brengen;
  2. het energie verbruik van uw installatie verminderen;
  3. uw installatie zichtbaar (esthetisch) opknappen.

Verhogen van de veiligheid, betrouwbaarheid en comfort:

PREMIUM liften is op de hoogte van alle relevante lift- en roltrap normen en wetten. PREMIUM liften kent ook de conditie van uw installatie(s) en de conformiteit met de huidige wetgeving en normen. Hierover wordt u proactief geïnformeerd.

Uiteraard maken wij graag een meerjarenonderhoudsplan en – begroting. Dit doen wij op basis van het gebruik, de omgeving, de technische en esthetische status.

Wij helpen u graag om uw lift of roltrap op de huidige stand der techniek te brengen en te houden. Bijvoorbeeld volgens de 10 Europese aanbevelingen, de Safety Norm for Existing Lifts (SNEL) of de Safety Norm for Existing Escalators (SNEE).

Reduceren energie verbruik:

Een tweede reden van moderniseringen is om het energieverbruik te reduceren. Dit is goed mogelijk met LED-verlichting en -displays, nieuwe (frequentie geregelde) aandrijvingen, energie zuinigere sofstarters of besturingen met mogelijkheden om verlichting uit te schakelen en displays te dimmen. Vaak is het ook mogelijk om de aansluitwaarden bij uw netbeheerder te reduceren.

Verbeteren van de uitstraling:

Ook op esthetisch vlak kan PREMIUM liften u van dienst zijn. Met een nieuw cabine-interieur, nieuwe (vandaalbestendige) tableaus of energie zuinige LED verlichting.

Liften Modernisering

Waarom met PREMIUM liften?

•Vanwege onze technische kennis: in overleg met u wordt de juiste voor u best passende oplossing, gekozen, met:

•Keuze uit duurzame kwaliteitscomponenten: indien uw lift of roltrap gerepareerd of gemoderniseerd dient te worden dan kan PREMIUM liften u originele onderdelen leveren. Dan blijft bijvoorbeeld uw Otis, KONE, Schindler, thyssenkrupp, Mitsubishi of Orona lift of roltrap origineel. Vaak is het beter om fabrikant onafhankelijke – vrij op de markt verkrijgbare – duurzame componenten toe te passen.

Deze zijn goedkoper, sneller te verkrijgen en eenvoudiger te onderhouden. U vermindert daarbij uw afhankelijkheid van de oorspronkelijke leverancier en verzekert uzelf van een betere en goedkopere dienstverlening en bespaart u kosten;

• Scherpe prijzen: PREMIUM liften zorgt voor lage investering en gebruikskosten;

• Zorgeloos goede uitvoering: onze professionele projectbegeleiding werkt op een prettige manier samen met de opdrachtgever.

Gedegen werkvoorbereiding, overeengekomen planning, relevante communicatie en informatie en een strakke uitvoering zorgen voor het gewenste resultaat. • 2 Jaar garantie: op geleverde componenten.